1402/9/14 سه‌شنبه
قابل توجه دانشجویان دانشگاه پیام نور
زمان و نحوه برگزاری رزم آزمون (آزمون آزمایشی) دروس عمومی

.

به گزارش روابط عمومی با توجه به برگزاری آزمون دروس عمومی به صورت آنلاین و غیرحضوری، رزم آزمون دروس عمومی به منظور آشنایی دانشجویان با محیط نرم افزار آزمون ریلاین برگزار خواهد شد.

از اینرو کلیه دانشجویانی که در این ترم دروس عمومی را اخذ نموده‌اند مجاز به شرکت در این رزم آزمون می‌باشند.

🔻رزم آزمون دروس عمومی در تاریخ‌های ذیل برگزار خواهد شد:

ردیف    عنوان آزمون    تاریخ آزمون
1    رزم آزمون اول    13 آذرماه  1402
2    رزم آزمون دوم    20 آذرماه 1402
3    رزم آزمون سوم    27  آذرماه 1402

🔻سامانه برگزاری آزمون آزمایشی دروس عمومی، همان سامانه برگزاری کلاس های آنلاین دانشگاه به آدرس: online.kerman.pnu.ac.ir می باشد.

🔻جهت ورود به سامانه رزم آزمون، نام کاربری : شماره دانشجویی و کلمه عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان علاوه aAمی‎‌باشد.
1111111111aA
چنانچه قبلا وارد شده اید هر رمزی که خودتان گذاشته اید با همان وارد شوید)

🔻🔻🔻 نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است. *👌 کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان به عنوان کلمه عبور در نظر گرفته شده است (پیش فرض کلمه عبور: ۱۰ تا ۱ علاوه aA می باشد)